Κοσμος

Η αδιανόητη μεταμόρφωση 33χρονου σε “Εξωγήινο”: Έκοψε μέχρι και τα δάχτυλά του για να πετύχει το σκοπό του

Η αδιανόητη μεταμόρφωση 33χρονου σε "Εξωγήινο": Έκοψε μέχρι και τα δάχτυλά  του για να πετύχει το σκοπό του

 

 

Η αδιανόητη μεταμόρφωση 33χρονου σε “Εξωγήινο”: Έκοψε μέχρι και τα δάχτυλά του για να πετύχει το σκοπό του

 

 

Σε εξωγήινο προσπαθεί να μεταμορφωθεί ένας Γάλλος, αποκαλώντας τον εαυτό του «Black Alien» και γι΄αυτό τον λόγο έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις και πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα άνθρωπο.

 

Συγκεκριμένα, ο Anthony Loffredo ή Black Alien Project, όπως είναι γνωστός στα social media, έχει καλύψει πλήρως το σώμα του και το κεφάλι του με τατουάζ, έχει αμέτρητα piercing, ωστόσο, επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος, προχώρησε και σε κάποιες πλαστικές.

Και πάλι όμως δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει στο Μεξικό, προκειμένου να αφαιρέσει δύο δάχτυλα από το αριστερό του χέρι και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, με τη νέα του εμφάνιση που δείχνει να την απολαμβάνει, αφού πλέον θυμίζει πιο πολύ Εξωγήινο παρά άνθρωπο.

 

Οι επεμβάσεις που έχει κάνει ώστε να μοιάζει με Εξωγήινο

Εκτός από την αφαίρεση των δύο δακτύλων, των χειλιών και της μύτης του, έχει κόψει τα δύο του αυτιά, έχει κάνει μαύρα τατουάζ στα μάτια του, έχει τοποθετήσει δερματικά εμφυτεύματα στο πρόσωπό του και έχει κόψει τη γλώσσα του στα δύο

Όπως είναι φυσικό, οι εν λόγω πλαστικές έχουν το τίμημά τους, αφού σε ένα βίντεο είχε εξηγήσει ότι δυσκολευόταν να μιλήσει μετά την αφαίρεση του άνω χείλους του, αλλά δεν πτοήθηκε για την ολοκλήρωση του στόχου του.

Εξηγώντας για ποιο λόγο θέλει να μεταμορφωθεί σε Εξωγήινο, είχε επισημάνει σε παλαιότερη συνέντευξή του «από πολύ μικρός ήμουν παθιασμένος με τις μεταλλάξεις και τις μεταμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος. Μου ήρθε μια αναλαμπή όταν δούλευα ως σεκιούριτι. Κατάλαβα ότι δεν ζούσα τη ζωή μου όπως ήθελα. Στα 24 σταμάτησα τα πάντα και έφυγα για την Αυστραλία. Μου αρέσει ο ρόλος ενός τρομακτικού χαρακτήρα».

 

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Koρωvoϊός: Το πρώτο πολύ ευχάριστο νέο σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας

Next post

Ο Σπύρος Σούλης στόλισε το σπίτι του: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή και τα tips για το δικό μας