χρησιμα

Εύκολοι τρόποι για να σώσεις την μπαταρία του κινητού σου

10 τρόποι για να εξοικονομήσεις μπαταρία στο κινητό! - neolaia.gr

Εύκολοι τρόποι για να σώσεις την μπαταρία του κινητού σου

11 απλοί τρόποι να ζήσει περισσότερο η μπαταρία του κινητού σας

 

Νιώθουμε ασφαλείς όταν η φόρτιση του κινητού μας δείχνει 100%, ωστόσο με αυτό συμπληρώνεται ένας κύκλος φόρτισης και θα χρειαστείς αλλαγή σύντομα, καθώς φθείρει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το phonearena.com, ορισμένοι κατασκευαστές το έχουν προβλέψει και το ποσοστό δεν είναι αντιπροσωπευτικό της πλήρους φόρτισης, ενώ κάποια Pixels smartphone και iPhones έχουν χαρακτηριστικά που σταματούν τη φόρτιση στο 80%.

Η ιστοσελίδα PCMag, επιπροσθέτως επισημαίνει, ότι θα πρέπει να διατηρείς την μπαταρία του smartphone σου μεταξύ 0-35 βαθμούς Κελσίου όταν η συσκευή φορτίζει, επιτελείς διεργασίες κλπ.

Τα περισσότερα τηλέφωνα θα σε ειδοποιήσουν όταν αυξηθεί η θερμοκρασία τους. Ωστόσο, είναι απλές οι ενέργειες που πρέπει να κάνεις και σίγουρα θα γνωρίζεις ότι το τηλέφωνο στο ταμπλό του αυτοκινήτου το καλοκαίρι είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία.

 

Μην το φορτίζεις στο κρεβάτι με τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια, αντίθετα μια λεία επιφάνεια είναι το καλύτερο μέρος. Απέφυγε τις ακραίες μεταβολές θερμοκρασίας. Αν αισθάνεσαι ότι έχει υπερθερμανθεί, βγάλτο από την φόρτιση και άστο χωρίς να επιτελεί κάποια διεργασία, ή απενεργοποίησέ το.

Μην το αφήνεις ποτέ να πέσει στο 0% και μετά το επαναφορτίσεις. Η χρυσή τομή είναι μεταξύ 20% και 80%.

 

 

Έξι μυστικά για τη μπαταρία του κινητού σας

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Κινηματογραφική σύλληψη ζευγαριού στα Φάρσαλα: Ζητούσε 10.000 ευρώ για δήθεν «ατύχημα»

Next post

Νέα διαδικτυακή απάτη: Εάν λάβετε αυτό το email δεν είναι από την ΕΛΑΣ, αγνοείστε το