μοδα-ομορφια

Δοκιμάστε αυτές τις απλές ασκήσεις 3 λεπτά πριν ξαπλώσετε και δείτε τα πόδια σας ποιο αδύνατα από ποτέ!

 

 

Δοκιμάστε αυτές τις απλές ασκήσεις 3 λεπτά πριν ξαπλώσετε και δείτε τα πόδια σας ποιο αδύνατα από ποτέ!

Είναι η λίστα των στόχων της Πρωτοχρονιάς τόσο μακριά που ίσως ξεχάσατε να συμπεριλάβετε μια ρουτίνα άσκησης;

Αν ναι, μην ανησυχείτε – μόνο 3 λεπτά ελαφριάς άσκησης κάθε νύχτα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το 2018 σε μια πιο υγιή και πιο λεπτή νότα.

Οι ασκήσεις που πρόκειται να δούμε σήμερα επικεντρώνονται στο αδυνάτισμα των ποδιών, κάτι που μπορούμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε μετά από μια ιδιαίτερα παχυντική περίοδο διακοπών γεμάτη με μπισκότα Χριστουγέννων, κουραμπιέδες και πάρα πολλά μελομακάρονα!

Εκτελέστε αυτές τις απλές κινήσεις, που αναπτύχθηκαν από τον γυμναστή διάσημων προσωπικοτήτων Tracy Anderson, 7 ημέρες την εβδομάδα για τις επόμενες 90 ημέρες και θα αρχίσετε να βλέπετε ότι η πλαδαρότητα μετατρέπεται σε γυμνασμένους μυς.

 

 

Δείτε πώς να ξεκινήσετε …

Γυμνάστε το μπροστινό μέρος των μηρών σας

Ξεκινήστε ξαπλώνοντας με την πλάτη σας στραμμένη προς τα κάτω στο έδαφος σε μια επίπεδη επιφάνεια. Ακόμα καλύτερα αν έχετε ένα χαλάκι γιόγκα ή πετσέτα.

Χαλαρώστε τα χέρια σας από τις πλευρές σας με τις παλάμες σας στραμμένες προς τα κάτω. Στη συνέχεια, σηκώστε αργά τα πόδια σας μέχρι να φτάσουν σε γωνία 90 μοιρών, βεβαιώνοντας ότι η ουρά σας παραμένει στο πάτωμα. Εάν δεν είστε αρκετά ευέλικτοι για να το κάνετε αυτό άνετα, μην λυγίζετε τα γόνατά σας! Αντ ‘αυτού, κατεβάστε τα πόδια σας πιο κοντά στο πάτωμα.

Μόλις είστε στη θέση, σφίξτε τους μηρούς σας και τον πυρήνα σας και σκύψτε στο γόνατο έτσι ώστε οι άκρες των ποδιών σας να φτάσουν στο πάτωμα κάτω από σας. Εναλλαγές μεταξύ των ποδιών και κάντε 10 επαναλήψεις ανά πλευρά. Όταν τελειώσετε, μην χαμηλώσετε τα πόδια σας για να ξεκουραστείτε.

Γυμνάστε το πίσω μέρος των μηρών

Αρχίστε στη θέση «εκκίνησης». Εκτελέστε την ίδια άσκηση με αυτή που αναφέρεται παραπάνω, αλλά αυτή τη φορά το κάνετε με τα πόδια σας λυγισμένα και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Και πάλι, κάντε 10 επαναλήψεις ανά πλευρά. Αν εκτελέσετε αυτήν την κίνηση σωστά, τα τακούνια σας πρέπει είτε να φτάνουν είτε να αγγίζουν εντελώς τους γλουτούς σας.

Στη συνέχεια, γυρίστε πίσω στη θέση «εκκίνησης» με τα γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα και σηκώστε το κάτω μισό προς το ανώτατο όριο, φροντίζοντας να σηκώσετε τους γλουτούς σας και να τοποθετήσετε τις παλάμες σας με ασφάλεια στο έδαφος. Διευκολύνετε την ουρά σας πίσω στο πάτωμα και επαναλάβετε 20 φορές.

Γυμνάστε το εσωτερικό μέρος των μηρών σας

Πηγαίνετε πίσω στη θέση «εκκίνησης», αλλά αυτή τη φορά, κρατήστε τα πόδια σας ευθεία επάνω στον αέρα. Περάστε τον δεξιό σας αστράγαλο στα αριστερά σας με τον πυρήνα σας σφιγμένο και τους μηρούς σας πιεσμένους σταθερά μαζί.

Στη συνέχεια, λυγίστε τα γόνατά σας έτσι ώστε οι μηροί σας να καταλήγουν παράλληλα στο στήθος σας. Κάντε αυτή την κίνηση 10 φορές σε κάθε πλευρά.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό πρόγραμμα άσκησης για αρχάριους ή ανθρώπους που απλά έχουν λίγο χρόνο – όλοι έχουν 3 λεπτά την ημέρα για να φροντίσουν τον εαυτό τους!

 

 

 

 

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτή την προπόνηση 3 λεπτών αδυνατίσματος.

Έχετε δοκιμάσει αυτό το πρόγραμμα πριν;

Εάν ναι, ήσασταν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματά σας; Έχετε γρήγορες και αποτελεσματικές ασκήσεις ποδιών που θέλετε να μοιραστείτε;

 

 

 

.fumara.gr

Πηγή

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Το μακιγιάζ που πρέπει να αποφύγεις καθώς μεγαλώνεις -Στα 30, στα 40, στα 50

Next post

Ο κόσμος από ψηλά -Οι καλύτερες φωτογραφίες από drone [εικόνες]