διαφορα

«Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision από το κρατικό κανάλι»

 

Ελένη Φουρέιρα

 

Δεν ξέρω. Ήταν το γεγονός της παραφιλολογίας της όποιας καταγωγής; Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον.”

Ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα προσπάθησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision αλλά αυτό για κάποιον λόγο δεν έγινε.

 

«Δεν υπάρχει παρασκήνιο. Πιστεύαμε εγώ κι η εταιρία μου ότι η Ελένη ταιριάζει στην Eurovision λόγω της σκηνικής παρουσίας που έχει. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν. Δεν υπολόγισαν, δεν πίστεψαν, δεν είδαν το όραμά μας;

Δεν ξέρω. Ήταν το γεγονός της παραφιλολογίας της όποιας καταγωγής; Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Όλα περνούν από το μυαλό μου αλλά δεν μένει κάτι. Η ζωή κι η πορεία έδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι. Η Ελένη απέδειξε ότι είναι μία καλλιτέχνης που ταιριάζει πολύ στην Eurovision. Πήγε με μια χώρα η οποία δεν είναι από τα φαβορί, η Κύπρος κι ευχαριστώ το ΡΙΚ και τον Μιχάλη Μαραθεύτη, που πίστεψαν στο όραμά μας.»

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Απίστευτο: «Κράτησε» το φτέρνισμα και κατέληξε στο νοσοκομείο

Next post

Άννα Μαρία Βέλλη: Βόλτα με τον Τζέιμς Καφετζή στο κάμπριο – Η παρέα του Survivor εξερευνά τη Ρόδο (φωτογραφίες και βίντεο)