διατροφη

Γιατί δεν πρέπει να τρυπάμε το κρέας με πιρούνι όταν το μαγειρεύουμε

Γιατί δεν πρέπει να τρυπάμε το κρέας με πιρούνι όταν το μαγειρεύουμε

 

 

Όταν μαγειρεύουμε κρέας στην κατσαρόλα συνήθως το τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν έχει ψηθεί. Λάθος! Γιατί;

Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.

Πηγή: neadiatrofis.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Νέα κακοκαιρία για τις επόμενες 48 ώρες, πού θα χιονίσει και πού θα έχει καταιγίδες

Next post

Τρεις χρήσιμες ιδιότητες της στάχτης