Κοσμος

Βρετανία: Νekρ0φiλ0ς που καk0π0ίησε σeξ0uaλικά 102 πτwμaτa και βιντεοσκόπησε τον εαυτό του

Βρετανία: Νεκρόφιλος που κακοποίησε σεξουαλικά 102 πτώματα, κατηγορείται για άλλες 16 σεξουαλικές επιθέσεις

Σάλος στη Βρετανία: Ο νεκρόφιλος δολοφόνος Ντέιβιντ Φούλερ κατηγορείται για άλλα 16 σεξουαλικά αδικήματα (vid)

 

Ονεκρόφιλος δολοφόνος, Ντέιβιντ Φούλερ, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά πτώματα, σε νεκροτομεία νοσοκομείων, κατηγορήθηκε με 16 ακόμη σεξουαλικά αδικήματα.

Ο 68χρονος Βρετανός έλαβε δύο ποινές ισόβιας κάθειρξης, τον Δεκέμβριο του 2021, αφού παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε τουλάχιστον 102 γυναικεία πτώματα ενώ εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε νεκροτομείο νοσοκομείου.

Μάλιστα, βιντεοσκόπησε τον εαυτό του, να κακοποιεί τα πτώματα, μεταξύ των οποίων ένα εννιάχρονο κορίτσι, δύο 16χρονες και μια 100χρονη γυναίκα, πάνω από 12 χρόνια πριν τη σύλληψή του τον Δεκέμβριο του 2020.

Επίσης, ξυλοκόπησε και στραγγάλισε μέχρι θανάτου τη Wendy Knell, 25, και την Caroline Pierce, 20, προτού τους επιτεθεί σεξουαλικά σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις στο Tunbridge Wells, στο Kent, το 1987.

Ο συνταξιούχος έλαβε τις ισόβιες ποινές στις 15 Δεκεμβρίου 2021, αφού ομολόγησε την ενοχή του στο Maidstone Crown Court για τις δολοφονίες τους, καθώς και 51 άλλα αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων 44 κατηγοριών που αφορούσαν 78 θύματα σε νεκροτομεία μεταξύ 2008 και Νοεμβρίου 2020.

Τα εγκλήματά του ήρθαν στο φως για πρώτη φορά αφού συνδέθηκε με μια από τις μεγαλύτερες ανεξιχνίαστες διπλές δολοφονίες της Βρετανίας πριν από περισσότερα από 30 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Φούλερ συνδέθηκε με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις 30 ετών με μια ανακάλυψη DNA, που οδήγησε στη συνέχεια την αστυνομία στις αποτρόπαιες βιντεοσκοπήσεις του να κακοποιεί πτώματα.

Ακόμη 16 κατηγορίες

Σήμερα το πρωί (4/10) η αστυνομία απήγγειλε άλλες 16 κατηγορίες εναντίον του σε σχέση με σεξουαλικά αδικήματα που διαπράχθηκαν σε νεκροτομείο.

Η αστυνομία του Κεντ δήλωσε την Τρίτη:

«Μια έρευνα από τη Διεύθυνση Σοβαρού Εγκλήματος του Κεντ και του Έσεξ οδήγησε σε στοιχεία που σχετίζονται με συνολικά 101 θύματα σε αυτά τα νεκροταφεία.

«Οι τελευταίες κατηγορίες συνδέονται με τα 23 εναπομείναντα θύματα, εκ των οποίων όλα ήταν νεκρές ενήλικες γυναίκες. Καλύπτουν μια περίοδο μεταξύ 2007 και 2020».

Ο Φούλερ θα εμφανιστεί μέσω σύνδεσης βίντεο ενώπιον του Δικαστηρίου του Medway την Πέμπτη, αντιμετωπίζοντας 12 κατηγορίες για σεξουαλική διείσδυση σε πτώμα και τέσσερις κατηγορίες για κατοχή ακραίας πορνογραφίας.

 

Με πληροφορίες από την Dailymail

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Siena International Photo Awards 2022: Νικητής ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης με την φωτογραφία «Γυναίκα από την Εύβοια»

Next post

Η δράση του κυκλώματος απατεώνων στην Κρήτη: Αγγελίες, λογαριασμοί και φιλανθρωπικά σωματεία