χρησιμα

Βουλωμένος νεροχύτης: Η λυση σε 2 υλικά από την κουζίνα σου

Πήρε λαδόκολλα και την άπλωσε στο νεροχύτη! Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα το  κάνετε αμέσως! (Video) - Σπίτι - Athens magazine

 

 

Βουλωμένος νεροχύτης: Η λυση σε 2 υλικά από την κουζίνα σου

 

Ο νεροχύτης είναι ένα μέρος της κουζίνας που χρησιμοποιείται συχνά, γι’ αυτό πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος να βουλώσει από τα υπολείμματα τροφών που συσσωρεύονται στο σιφόνι.

 

Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά χημικά, για να ξεβουλώσει ο νεροχύτης, τα οποία καλό θα ήταν ν’ αποφεύγουμε, λόγω των δερματικών προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν, αλλά και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Μάλιστα, υπάρχει εναλλακτική λύση, με μόλις δύο υλικά, η οποία αφενός κοστίζει λιγότερο και αφετέρου είναι πολύ πιο υγιεινή.

 

 

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ - ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

 

 

Πως μπορεί να ξεβουλώσει ο νεροχύτης με μόνο 2 υλικά

Για να βουλώνει πιο δύσκολα ο νεροχύτης, θα πρέπει να προσθέσετε στα σιφόνια ειδικά φίλτρα. Αυτά τα φίλτρα κρατούν τα τρόφιμα και τις τρίχες μακριά από τους σωλήνες του νεροχύτη κι έτσι δεν βουλώνουν σχεδόν ποτέ.

Παρόλα αυτά, αν δεν έχετε ακόμη αυτά τα ειδικά φίλτρα, μπορείτε να ξεβουλώσετε τον νεροχύτη με σόδα και ξύδι, τα οποία έχουμε όλοι στα σπίτια μας, είτε μπορούμε να βρούμε εύκολα σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

Διαδικασία για ξεβούλωμα του νεροχύτη

Παίρνουμε δύο κούπες σόδα και τις αδειάζουμε στο σιφόνι. Από πάνω ρίχνουμε αργά – αργά μια κούπα ξύδι και περιμένουμε για ένα με δύο λεπτά. Την αδειάζουμε αργά – αργά, γιατί θα αφρίσει. Στην συνέχεια, αδειάζουμε δύο λίτρα βραστό νερό και το αφήνουμε για 20 λεπτά έτσι ώστε να δράσει. Αφού περάσουν τα 20 λεπτά, θα δούμε ότι το σιφόνι μας ξεβούλωσε αλλά απολυμάνθηκε κιόλας.

 

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ - ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Δεν ήταν μόνο η κεταμίνη, έγγραφα δείχνουν χρήση νέων αναισθητικών, σύντομα θα διαλευκανθούν οι θaνατ0ι της Ίριδας και της Μαλένας

Next post

Αγγελική Νικολούλη: Η ατάκα που «έβαλε φωτιές» στο θpίλεp της Πάτpας και όταν την είπε την κατάλαβαν λίγοι