διαφορα

Αχαΐα: Ζευγάρι “ξάφρισε” 17 σπίτια σε ενάμιση χρόνο – Απειλούσαν και 3κβίαζαν φύλακα

Αχαΐα: Ζευγάρι

Αχαΐα: Ζευγάρι “ξάφρισε” 17 σπίτια σε ενάμιση χρόνο – Απειλούσαν και εκβίαζαν φύλακα

Πάνω από 40.000 ευρώ η αξία όσων είχε κλέψει το ανδρόγυνο

 

Μπόνι και Κλάιντ” θυμίζει η είδηση πως ένα ανδρόγυνο στην ανατολική Αιγιάλεια του νομού Αχαΐας είχε διαπράξει τουλάχιστον 17 κλοπές, με την αξία των όσων έκλεψαν να αγγίζει τις 42.000 ευρώ.

Λουκέτο σοκ στον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το ζευγάρι κατοικούσε στα Ζαχλωρίτικα από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου αυτού του έτους και εφορμούσε σε περιοχές της ευρύτερης περιφέρειας.

κλοπεσ-αστυνομια

Στο στόχαστρο τους, όπως γράφει το Pelop.gr, είχαν μπει σπίτια σε ΔιακοπτόΕλαιώναΑχλαδιάΖαχλωρίτικα και Βαγιανέικα. Τα «άνοιγαν» κλέβοντας κοσμήματα, χρήματα, γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 41.870 ευρώ. Η λεία που απέσπασαν μόνο από δυο «χτυπήματα», σε αποθήκη ξενοδοχείου στο Ελαιώνα και εξοχική κατοικία στο Διακοπτό, ανέρχεται στις 17.000 ευρώ!.

αστυνομια-ζευγαρι-κλοπεσ

Απειλούσαν φύλακα να μην τους αποκαλύψει

Σε μια περίπτωση, οπότε οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που έφθασε σε εξοχικό, όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, δεν δίστασαν να τον απειλήσουν λέγοντας του ότι θα κάνουν κακό στο παιδί του(!) και παράλληλα του πετούσαν διάφορα αντικείμενα προκειμένου να μην τους προσεγγίσει.

κλοπεσ-ληστειεσ-ανδρογυνο

Σε θύμα κλοπής, από τον οποίο είχαν αφαιρέσει εργαλεία 15.000 ευρώ, ζητούσαν «λύτρα» για την επιστροφή των κλοπιμαίων.

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Σοκ: Εκτ3λεσαν ανήλικο άνδρα όταν διέπραξε το 3γκλημα για το οποίο κατηγορούνταν

Next post

Π3θανε ο ηθοποιός........