διαφορα

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που είχαν… ρημάξει τα ψιλικατζίδικα στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που είχαν... ρημάξει τα ψιλικατζίδικα στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

 

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που είχαν… ρημάξει τα ψιλικατζίδικα στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Φόβος και τρόμος των ψιλικατζίδων στη Θεσσαλονίκη είχαν γίνει δύο ληστές που κατάφεραν να φέρους σε πέρας 11 από καταστήματα.

Έντεκα ψιλικατζίδικα στις περιοχές Άνω Πόλης, Τούμπας, Καλαμαριάς, Συκεών, Πολίχνης και Ευόσμου, είχαν καταφέρει να ληστέψουν δύο άνδρες από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Ιούλιο του 2021.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο δραστών αλβανικής καταγωγής, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού και κατά μόνας κατά συρροή και άπαξ, της παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης οπλοχρησίας κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τους:

1) (επ) UPE ή MERKO (ον) BERSI ή GERSI ή GERHJ ή RIGELS του TANI ή ANDREA ή ANDREAS ή TRITAN ή DRITAN ή TRIDAN, γεν. 1997 ή 1999 ή 2000 στην Αλβανία

listis1

2) (επ) KRYEMADHI ή KYREMADHI (ον) KASTRIOT του HAXHI, γεν. 1992 στην Αλβανία

listis2

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Τι απαντά η κομμώτρια που μηνύθηκε για «βασανισμό» από αρνητή του κορονοϊού (βίντεο)

Next post

Εξαφάνιση 4χρονης Κλίο: 600.000 ευρώ για πληροφορίες - Συνεχίζονται οι έρευνες