Κοσμος

Αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου για να σώσουν ένα μωράκι, υπήρξε όμως… ένα μικρό προβληματάκι (φωτογραφίες)

Το τηλεφώνημα στο κέντρο της αστυνομίας ήταν ανατριχιαστικό: «Ελάτε αμέσως κάποιος έχει κλειδώσει στο αυτοκίνητο ένα μωρό και κινδυνεύει».

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το νοσοκομείο Russells Hall Hospital στο Dudley της Κεντρικής Αγγλίας. Μια νοσοκόμα στο διάλλειμα της καθώς επέστρεφε από το κυλικείο, είδε το κλειστό αυτοκίνητο και μέσα ένα μωράκι. Τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία.
doll1

Το μωρό είχε χάσει το χρώμα του και δεν κουνιόταν. Ο καιρός ήταν ζεστός και υπέθεσε ότι κάποιοι ανεύθυνοι γονείς, το είχαν αφήσει μέσα, είχαν κλείσει τα παράθυρα, είχαν κλειδώσει τις πόρτες και είχαν πάει να κάνουν τις δουλειές τους.

Η νοσοκόμα σε κατάσταση πανικού άρχισε να κουνάει το αυτοκίνητο για να δει σημάδια ζωής από το μωρό. Κάποιες άλλες νοσοκόμες που την είδαν έσπευσαν εκεί και τους εξήγησε τι είχε συμβεί. Όλες είδαν το μωρό και συμφώνησαν ότι έχει χάσει το χρώμα του και μπορεί να έχει συμβεί το μοιραίο. Το μωράκι ήταν τυλιγμένο σε μια κόκκινη κουβερτούλα.

Σε λίγα λεπτά εμφανίσθηκε ένα περιπολικό με τον φάρο αναμμένο. Οι 2 αστυνομικοί βγήκαν έξω, έλεγξαν το αυτοκίνητο, διαβίβασαν την πινακίδα του στο κέντρο της αστυνομίας, εξήγησαν την τραγική κατάσταση και αμέσως με ένα σφυρί έκαναν θρύψαλα το τζάμι του αυτοκινήτου για να σώσουν το μωρό

doll3

Μόλις έβγαλαν το μωρό και το έπιασαν στα χέρια τους, από τη μια ανακουφίστηκαν από την άλλη τα έχασαν. Το μωρό δεν ήταν… μωρό, αλλά μια κούκλα που είχε αφήσει η 10χρονη αδερφή της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου, στο κάθισμα.

Η κούκλα ήταν τόσο ρεαλιστική και είχε τόσο αληθοφανή χαρακτηριστικά που όλοι την μπέρδεψαν με ένα ζωντανό μωρό. Ύστερα από ώρα η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η 20χρονη Delesia Rattray, κρατώντας από το χέρι τη 10χρονη αδερφή της Janaih, επέστρεψαν στο όχημα. Βρήκαν όμως το τζάμι θρυμματισμένο γυαλιά παντού στα καθίσματα και ένα σημείωμα υπογεγραμμένο από την αστυνομία, που έγραφε: «Παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας»

doll2

Και πράγματι τηλεφώνησαν στην αστυνομία της πόλης όπου τους είπαν να πάνε αμέσως στα κεντρικά κτίρια. Μόλις πήγαν εκεί ο αρχιεπιθεωρητής Phil Dolby τους εξήγησε τι είχε συμβεί και τους ζήτησε συγνώμη. «Δυο από τους αξιωματικούς μου πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα μωρό και βρέθηκαν μπροστά σε μια έκτακτη κατάσταση. Αντέδρασαν όπως θα έπρεπε να κάνουν. Πιστεύουμε ότι δεν είχατε δόλο που αφήσατε την κούκλα μέσα στο αυτοκίνητο. Η αστυνομία της πόλης θα πληρώσει 120 ευρώ για τη ζημιά που προξένησε στο αυτοκίνητο σας και την αλλαγή των τζαμιών.»

Πηγή:diaforetiko.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Πέθανε μέρες μετά από την εμφάνιση ενός κόκκινου παράξενου σημαδιού.Όταν οι γιατροί κατάλαβαν το γιατί, φρίκαραν

Next post

Ευχάριστα Νέα! Η αχίλλειος πτέρνα του ιού του AIDS βρέθηκε!