διαφορα

Αριθμολογία: Οι αριθμοί προβλέπουν τους φθινοπωρινούς έρωτες.

Αριθμολογία: Οι αριθμοί προβλέπουν τους φθινοπωρινούς έρωτες

 

Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει, με το ξένοιαστο καλοκαίρι να παραχωρεί την θέση του στο γεμάτο υποχρεώσεις φθινόπωρο, μια εποχή που μας καλεί να οργανώσουμε την καθημερινότητάς, να ρυθμίσουμε τις εκκρεμότητες μας αλλά και να κλείσουμε οριστικά υποθέσεις που είχαν μείνει ανοικτές..

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της ολοκλήρωσης σε ό,τι είχε μείνει στη μέση. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα δοθούν σημαντικές απαντήσεις που θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο της ζωής μας.

Πως θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.

Αριθμός του μήνα: 9

Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Σεπτεμβρίου και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα Σεπτέμβρη (το 9) και του έτους που διανύουμε (2016) είναι το 9. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα δοθεί τέλος σε οτιδήποτε δεν έχει εξέλιξη και θα δοθούν ευκαιρίες για ένα νέο άνοιγμα, για μία νέα ζωή… Παράλληλα, πολλοί άνθρωποι θα νιώσουν ανακούφιση από χρόνια προβλήματα, όπου τώρα θα καταφέρουν να τα λύσουν. Οι ανθρώπινες σχέσεις θα αναζωπυρωθούν και θα ενωθούν με τα δεσμά της αγάπης!

Στον έρωτα ότι είναι αληθινό θα κρατήσει…

Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα αποδειχθεί ποια είναι τα φλερτ, οι γνωριμίες και οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια και έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πιο σοβαρή τροπή! Έτσι λοιπόν, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα βιώσουν ολοκληρωτικά ξεκαθαρίσματα σε μία σχέση τους και έστω και αν τους είναι δύσκολο θα πουν το οριστικό αντίο σε μία ερωτική κατάσταση που τους έχει κουράσει… Θα υπάρξουν όμως και σχέσεις που αυτό το μήνα θα εξελιχθούν και θα δεθούν ουσιαστικά προσφέροντας αγάπη, συντροφικότητα, ζεστασιά, αλλά και σημαντικές προοπτικές για το μέλλον.

Αριθμός 1
Ο έρωτας σε αναστατώνει με όμορφο τρόπο αυτό το μήνα και σε αιφνιδιάζει με τις ξαφνικές εξελίξεις του! Αν είσαι σε μία σχέση έχει έρθει η ώρα να πάρεις αποφάσεις τις οποίες και θα εφαρμόσεις γρήγορα… Πρόσεξε μονάχα να μην παρασυρθείς από τις εγωιστικές σου τάσεις. Αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες, αλλά και για ξεκίνημα μίας νέας σχέσης.

Αριθμός 2
Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να έχεις στο πλάι σου τον άνθρωπο σου, ο οποίος και θα σε γεμίζει συναισθηματικά και θα μοιράζεσαι μαζί του συντροφικές στιγμές… Αυτό το μήνα αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα ξεπεράσετε τα καβγαδάκια και τις αντιθέσεις σας. Αν δεν έχεις σχέση, ίσως τώρα καταλάβεις ότι τελικά αυτό που έχει αξία είναι να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα σε ηρεμεί και θα κατευνάζει μέσα σου τις ανασφάλειες και τους φόβους… Αυτόν ακριβώς τον άνθρωπο θα βρεις.

Αριθμός 3
Το πιο σημαντικό σε μία σχέση, είναι να έχεις βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μοιράζεσαι καλή επικοινωνία… Η σχέση σου τώρα μπορεί να μπει σε ένα νέο στάδιο και να μπορέσεις να κουβεντιάσεις και να λύσεις διαφωνίες του χτες… Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, εσύ θα νιώσεις πιο ανάλαφρα αλλά προπάντων πιο ξεκάθαρα! Αν δεν υπάρχει σχέση στον ορίζοντα της αισθηματικής σου ζωής, ο μήνας είναι γεμάτος γνωριμίες και επαφές… Σίγουρα κάποιο άτομο θα καταφέρει να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

Αριθμός 4
Αυτό το μήνα κατανοείς πολύ περισσότερο τα αισθήματα τα δικά σου, αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ξέρεις πολύ καλύτερα τι νιώθεις, αλλά και το τι θέλεις από το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Τον Σεπτέμβριο μπορείς να θέσεις νέους στόχους μαζί με το ταίρι σου, στόχοι που θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα στον προσεχές χειμώνα. Αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας χαρίζει προοπτικές για μία νέα σταθερή γνωριμία με αργή, όμως καλή εξέλιξη.

Αριθμός 5
Ο έρωτας θέλει τις τρέλες του, θέλει τις ανεμελιές του και δεν του βάζεις όρια… Αυτό το μήνα κανείς δε σε κρατά, ζεις την κάθε στιγμή έντονα και απολαμβάνεις τον έρωτα που σου είχε λείψει… Αν είσαι σε έναν δεσμό, χρειάζεται να δείξεις προσοχή γιατί η τάση για ελευθερία αλλά και για νέα φλερτ, θα είναι μεγάλη… Όσο για σένα που είσαι σε φάση μοναξιάς, βγαίνεις τώρα από την ρουτίνα και γνωρίζεις ένα νέο έρωτα που σε πυροδοτεί να κάνεις νέα ξεκινήματα…

Αριθμός 6
Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου κατανοείς με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις και τις επιθυμίες, τόσο τις δικές σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Είσαι σε διάθεση να κάνεις θυσίες προκειμένου να κρατήσεις στο πλευρό σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις. Ο μήνας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες ερωτικής απόλαυσης με άτομο που ήδη υπάρχει στη ζωή σου – ή το ξέρεις από το παρελθόν – παρά με κάτι καινούργιο!

Αριθμός 7
Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι στα φόρτε της αυτό το μήνα… Υπάρχει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ φαίνεται ότι κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις δεν έχουν για την ώρα ξεπεραστεί. Αποστασιοποιήσου λίγο, προκειμένου να σκεφτείς και να μετρήσεις τα συναισθήματά σου και προσπάθησε να αποφύγεις την τάση σου να μένεις κολλημένος στο παρελθόν.

Αριθμός 8
Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής σου, γιατί σου χαρίζει ενέργεια και αισιοδοξία… Αυτό το μήνα λοιπόν παίζεις, κατακτάς και κερδίζεις στα ζητήματα καρδιάς… Αυτό που έχει βάλει στόχο, θα καταφέρεις να το κάνεις δικό σου, ενώ το πάθος θα σε κυριεύσει σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Δε θα λείψουν οι ζήλειες και τα μπερδέματα, αλλά θα είναι μέρος του αλατοπίπερου που θα μπει στα ερωτικά σου αυτό το μήνα.

Αριθμός 9
Τον Σεπτέμβριο θα καταφέρεις να καταπολεμήσεις τα αρνητικά συναισθήματα, τους φόβους, τις ανασφάλειες και τα μπερδέματα στα αισθηματικά σου και θα κάνεις μία νέα ουσιαστική αρχή… Υπάρχουν ευκαιρίες για μία ουσιαστική επανασύνδεση με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή για μία αποκατάσταση σχέσης με κάποιο τρόπο! Με περισσότερη σιγουριά σε σένα, θα μπορέσεις να έλξεις κοντά σου αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Πηγή:astrologos.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Δροσιστική σαλάτα με ρόδι.

Next post

Γεμιστά μπιφτέκια με ρύζι.