διαφορα

Απογραφή 2021 – Τι θα ισχύσει για όσους δεν αυτοαπογραφούν

Απογραφή 2021: Το e-mail που στέλνει η ΑΑΔΕ στους πολίτες | Alfavita

 

 

 

Απογραφή 2021 – Τι θα ισχύσει για όσους δεν αυτοαπογραφούν

Τα δύο δελτία που θα κληθούν να συμπληρώσουν όσοι πολίτες δεν αυτοαπογραφούν

 

Απογραφή: Συνεχίζεται η διαδικασία της αυτοαπογραφής, με την προθεσμία να παρατείνεται έως τις 13 Δεκεμβρίου, λόγω διάφορων ζητημάτων που έχουν παρατηρηθεί.

 

Η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής είναι μεγάλη. Προκειμένου να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος σε όσους παρέλαβαν τον Μοναδικό Κωδικό Απογραφής με καθυστέρηση, αλλά και σε όσους από τους υπόλοιπους επιθυμούν να απογραφούν ηλεκτρονικά (σ.σ.: δείτε οδηγίες για την αυτοαπογραφή ΕΔΩ), δίνεται γενική παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας της δυνατότητας ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής μέχρι και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021″ τονιζόταν στην ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ.

Απογραφή: Τι θα ισχύσει για όσους δεν αυτοαπογραφούν

Καθώς η συμμετοχή στην απογραφή είναι υποχρεωτική, οι πολίτες που δεν θα αυτοαπογραφούν μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, θα περάσουν από συνέντευξη κατ’ οίκον. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να δείξουν το σπίτι τους στους απογραφείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να απαντήσουν στις ερωτήσεις για την Απογραφή, οι οποίες μπορούν να γίνουν στην είσοδο του σπιτιού.

Στο πλαίσιο αυτής συνέντευξης για την απογραφή, οι απογραφείς θα συμπληρώσουν τα εξής δυο δελτία:

Απογραφή
Απογραφή
Απογραφή

 

home

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Πέθανε η μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη

Next post

Ρίχνει κανέλα στις πόρτες και στα παράθυρα! Έτσι βάζει τέλος στον εφιάλτη μιας ζωής!