διαφορα

Απάτη της ελληνικής Black Friday σε όλο της το μεγαλείο – Δείτε έδω τι συμβαίνει….

 

Απάτη της ελληνικής Black Friday σε όλο της το μεγαλείο – Δείτε έδω τι συμβαίνει….

 

 

Το θέμα της ελληνικής Black Friday – απάτης, είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν αποτελεί κάτι καινούργιο. Οι τιμές σε πολλά καταστήματα αγγίζουν τιμές skroutz και best price και οι πραγματικά καλές προσφορές είναι πολύ λίγες.

Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλές φορές σε forums και κοινότητες υποστήριξης, ωστόσο συνεχώς προκύπτουν αναφορές και μία από αυτές έγινε από χρήστες της ομάδας Greek Android & iOS users, που σε μια συζήτησή τους αποκαλύπτουν πολύ σύντομα την απάτη της ελληνικής Black Friday.

Ο λόγος για μια τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα την LG Smart Τηλεόραση LED 4K UHD 55NANO886PB, την οποία ένας χρήστης την είχε αγοράσει στις 15/11 στη τιμή των 798 ευρώ από γνωστή αλυσίδα. Αυτό είναι ένα screenshot από την παραγγελία του που ο ίδιος δημοσιεύει.

 

Τι είναι η Black Friday; | JYSK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν ψάξει κανείς σε γνωστές αλυσίδες, βρίσκει ακριβώς την ίδια τηλεόραση δήθεν σε Black Friday προσφορά στα 999 ευρώ. Ναι, όσο απίστευτο και αν φαντάζει σε κάποιους, η κοροϊδία των συγκεκριμένων καταστημάτων δεν έχει όρια. Με λίγα λόγια, μια τηλεόραση είναι πιο ακριβή σε περιόδους εκπτώσεων…

 

Black Friday και Cyber Monday 2021: Πότε «πέφτουν» - Τι πρέπει να προσέχουν  οι καταναλωτές - Newsbomb - Ειδησεις

Πηγή: techmaniacs.gr

fresh-news.eu

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Ο επόμενος κορονοϊός: απο που θα προέλθει σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη

Next post

Ηλίας Βαλάσης: «Πάγωσαν» Σκορδά και Λιάγκας από τις περιγραφές