Κοσμος

Ανακάλυψε ότι ο επί δέκα μήνες σύζυγός της ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα

Ανακάλυψε ότι ο επί δέκα μήνες σύζυγός της ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα  | HuffPost Greece ΔΙΕΘΝΕΣ

Ανακάλυψε ότι ο επί δέκα μήνες σύζυγός της ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα

 

 

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει ότι δεν έβγαζε ποτέ τα ρούχα του μπροστά σε άλλους, ούτε καν στη γυναίκα του και ότι έκανε μπάνιο με ρούχα όταν ήταν άλλοι στο σπίτι.

Άφωνη έμεινε μια γυναίκα από την Ινδονησία όταν έμαθε ότι ο επί δέκα μήνες σύζυγός της ήταν στη πραγματικότητα γυναίκα.

Η 22 ετών ΝΑ – γνωρίζουμε μόνο τα αρχικά του όνοματός της – από την πόλη Ζάμπι, γνώρισε τον σύζυγό της σε μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών. Ήταν εγγεγραμμένος ως Αχνάφ Αρραφιφ και ισχυριζόταν ότι ήταν ένας επιτυχημένος γιατρός που είχε σπουδάσει στο εξωτερικό.

Αφού γνωρίστηκα ο Αχνάφ πήγε να μείνει μαζί της. Όλη αυτή την περίοδο της συγκατοίκησης τους συμπεριφέρθηκε άψογα. Βοήθησε μάλιστα την 22χρονη να φροντίσει τους γονείς της, που ήταν άρρωστοι εκείνη την εποχή, οπότε όταν της έκανε πρόταση γάμου λίγες εβδομάδες αργότερα, οι γονείς της έδωσαν γρήγορα την συγκατάθεσή τους.

.

Λίγο μετά τον γάμο της με τον Αχνάφ, η NA και η οικογένειά της άρχισαν να παρατηρούν περίεργα πράγματα για τον νεαρό άνδρα που τους έκαναν να τον υποψιαστούν. Πρώτον παρά τα παρακάλια της, ο Αχνάφ δεν την πήρε ποτέ στο πατρικό του για να συναντήσει τους γονείς του. Δεύτερον, είχε ένα χαλαρό πρόγραμμά, το οποίο δεν ταίριαζε στη πραγματικότητα με τη καριέρα ενός γιατρού.

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει ότι ο Αχνάφ δεν έβγαζε ποτέ τα ρούχα του μπροστά σε άλλους, ούτε καν στη γυναίκα του και ότι έκανε μπάνιο με τα ρούχα όταν ήταν άλλοι στο σπίτι.

Το World of Buzz αναφέρει ότι όταν η NA ρωτούσε τον σύζυγό της για τα εξογκώματα στο στήθος του, εκείνος της απαντούσε ότι είχε ορμονικό πρόβλημα.

Μια μέρα όταν αυτός επέστρεψε στο σπίτι και ετοιμάστηκε να κάνει ντους, η ΝΑ απαίτησε να γδυθεί για να αποδείξει ότι ήταν άντρας.

Αυτός έβγαλε τα ρούχα του, αποκαλύπτοντας αυτό που είχε υποψιαστεί η μητέρα της NA, ότι στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα.

Η NA είπε στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ζάμπι ότι ποτέ δεν είχε υποψιαστεί ότι ο επί δέκα μήνες σύζυγός της ήταν γυναίκα μέχρι που η μητέρα της τον ανάγκασε να γδυθεί.

 

 

 

https://kot.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Πρώτη καταδίκη στην Ελλάδα για ταξιτζή που αρνήθηκε να επιβιβάσει τυφλή με σκύλο – οδηγό

Next post

Δέσποινα Μοιραράκη: Την Τετάρτη η κhδeία του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη