Κοσμος

Αγόρασε μπανάνες και αυτό που βρήκε μέσα ήταν ανατριχιαστικό

Αγόρασε μπανάνες και αυτό που βρήκε μέσα ήταν ανατριχιαστικό

 

 

Αγόρασε μπανάνες και αυτό που βρήκε μέσα ήταν ανατριχιαστικό

Μια… δηλητηριώδης έκπληξη τον περίμενε

Meghan Markle: To βίντεο της που «ντροπιάζει» την βασιλική οικογένεια και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

 

Μία δηλητηριώδης έκπληξη περίμενε έναν άντρα καθώς ετοίμαζε το πρωινό του.

Είχε αγοράσει μπανάνες από το σούπερ μάρκετ για να φτιάξει ένα σμούθι, αλλά αυτό που αντίκρισε όταν έβγαλε τις μπανάνες ήταν σοκαριστικό.

 Είδε να κρέμεται πάνω στο τσαμπί από τις μπανάνες ένα τεράστιο μαύρο έντομο! Φανταστείτε την τρομάρα του όταν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο πιθανώς για την πιο δηλητηριώδη αράχνη του κόσμου!

Οι μπανάνες αγοράστηκαν από ένα υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Αγγλία, ενώ η χώρα προέλευσής τους ήταν η Κολομβία.

Η αντίδρασή του

Έπειτα, φώναξε στην κοπέλα του να μην μπει μέσα στην κουζίνα, για να μην τρομάξει! Αφού κοίταξε από πιο κοντά το έντομο, που κατάφερε ευτυχώς με ψυχραιμία να παγιδεύσει, έψαξε για αυτό στο Ίντερνετ.

Τα χαρακτηριστικά του, λοιπόν, ταιριάζουν σε ένα είδος που ονομάζεται Phoneutria, λέξη βγαλμένη από τα ελληνικά, δηλαδή Φονεύτρια! Καθόλου δελεαστικό το όνομά της για να τη βρεις να τριγυρνάει μέσα στο σπίτι σου!

Ακριβώς όπως και η Φονεύτρια, η αράχνη που βρήκε ο 37χρονος νεαρός είχε σώμα μήκους περίπου 2 ιντσών, ενώ ήταν καλυμμένο από καστανό τρίχωμα. Άδειασε όλο το περιεχόμενο της σακούλας σε μια πλαστική σακούλα, την οποία σφράγισε. Πάντως η αράχνη δεν έδειχνε να κινείται καθόλου.

Η σακούλα με όλο της το περιεχόμενο εστάλη στο υποκατάστημα Sainsbury’s στο West Wickham της Αγγλίας (δυτικό προάστιο του Λονδίνου). Οι ίδιοι ζήτησαν συγγνώμη από τον πελάτη τους.

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Μπόρις Τζόνσον: Με μοριακό τεστ η είσοδος στην Αγγλία για όλους τους ταξιδιώτες

Next post

Γνωστός ηθοποιός από το "Κόκκινο Δωμάτιο" εξομολογείται