Κοσμος

Αγόρασε μεταχειρισμένα ντουλάπια κουζίνας και το ένα ήταν κλειδωμένο όταν το άνοιξε είδε αuτό που δεν πεpίμενε

Ντουλάπια Εικόνες, Φωτογραφίες και Ζωγραφιές με Ντουλάπια

Αγόρασε μεταχειρισμένα ντουλάπια κουζίνας και το ένα ήταν κλειδωμένο όταν το άνοιξε είδε αuτό που δεν πεpίμενε

 

Δεν πίστευε στα μάτια του ο 50χρονος Γερμανός, όταν άνοιξε την ντουλάπια της κουζίνας, που είχε αγοράσει σε τιμή ευκαιρίας από έναν ηλικιωμένο στο διαδίκτυο.

 

Συγκεκριμένα ο Thomas Heller από το Bitterfield αγόρασε μέσω μίας ιστοσελίδας αντίστοιχης του ebay ντουλάπια κουζίνας αξίας 240 ευρώ από ένα κτήμα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού.

ντουλάπια κουζίνας

Ωστόσο, ο ίδιος έμεινε έκπληκτος με την αγορά του, όταν ανακάλυψε μέσα στα ντουλάπια δυο φακέλους με λεφτά, συνολικού ποσού 150.000 ευρώ, τα οποία όπως φαίνεται κάποιος τα άφησε εκεί και τα… ξέχασε.

 

Ο 50χρονος, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος προγράμματος κοινωνικής στέγασης μιλώντας στις τοπικές ειδήσεις για το απρόσμενο περιστατικό, δήλωσε: «Ένας φάκελος ήταν ανοιχτός και είχε πολλά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ μέσα». Να αναφέρουμε πως ο ίδιος κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και παρέδωσε το χρηματικό ποσό.

χρήματα

 

«Οι αστυνομικοί άνοιξαν το δεύτερο κλειδωμένο ντουλάπι μπροστά στα μάτια μου. Στους φακέλους υπήρχαν μεγαλύτερα χαρτονομίσματα. Των διακοσίων και των πεντακοσίων» πρόσθεσε. Η αστυνομία πήγε την υπόθεση στο περιφερειακό δικαστήριο και αποκάλυψε ότι τα χρήματα ανήκαν σε μια 91χρονη γυναίκα από την πόλη Halle, η οποία νοσηλευόταν σε οίκο ευγηρίας μετά τον θάνατο του συζύγου της.

 

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Το μοναδικό μέτρο που τελικά δεν καταργείται

Next post

Ρούλα Πισπιρίγκου: βρέθηκε τεχνικός υπολογιστών που “έσβηνε” τα ίχνη της!