Eνα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!
Ολοι γνωρίζουμε πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας. Ο παρακατω τροπος μαγειρεματος και προετοιμασιας ονομαζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να κανει το κρεας σας να μοιαζει με φιλετο Mignon ασχετος εαν δεν ειναι!
Το μυστικό της συνταγης αυτης κρύβεται στο αλάτι: απλώστε πολυ αλατι σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι. Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!
be2news.gr
loading...