διαφορα

Έκτακτη βόμβα της Ryanair: Μόλις ανακοινώθηκε

Βόμβα» από τη Ryanair: Έκτακτες εξελίξεις για την εταιρεία - Travel -  Athens magazine

 

Έκτακτη βόμβα της Ryanair: Μόλις ανακοινώθηκε

Έσκασε τώρα!

 

Στα πλαίσια της κυβερνο-εβδομάδας η Ryanair συνεχίζει τις προαφορές εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά η προσφορά αφορά σε ταξίδια με έκπτωση την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 για όσους θέλουν να κάνουν από νωρίς τα ταξιδιωτικά τους πλάνα.

Η Ryanair λοιπόν επανέρχεται με μια προσφορά – αστραπή που ισχύει για λίγες ώρες ακόμα! Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα (Τετάρτη 24 Νοεμβρίου)για ταξίδι την άνοιξη και το καλοκαίρι με έκπτωση 10%.

Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει σούπερ χαμηλές τιμές για να κάνετε ένα όμορφο ανοιξιάτικο ή και καλοκαιρινό ταξίδι αρκεί να κάνετε πολύ άμεσα την κράτησή σας! Κάντε την κράτηση σας μέχρι σήμερα 24-11-2021 τα μεσάνυχτα για ταξίδι μεταξύ 01/04/22 – 30/06/22.

 

 

 

ryanair προσφορά
ryanair προσφορά

***Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Όλοι οι ναύλοι είναι βάσει διαθεσιμότητας. Κάντε κράτηση έως τις 24/11/21, ταξιδέψτε μεταξύ 01/04/22 – 30/06/22.

Όροι και Προϋπόθεσεις

  • Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Όλοι οι ναύλοι είναι βάσει διαθεσιμότητας. Κάντε κράτηση μέχρι τις 24/11/21 για ταξίδι μεταξύ 01/04/22 και 30/06/22
  • Για να επωφεληθείτε από την 10% έκπτωση της προσφοράς, πρέπει να επιλέξετε πτήσεις στο Ryanair.com όπου ο κωδικός προσφοράς «PROMO10P» έχει εφαρμοστεί αυτόματα ή σε επιλεγμένες πτήσεις με κράτηση μέσω της αναζήτησης πτήσης του Ryanair.com / με χρήση της εφαρμογής Ryanair, ο κωδικός προσφοράς «PROMO10P» μπορεί να εφαρμοστεί χειροκίνητα.
  • Η 10% έκπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους προωθητικούς ναύλους, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε άλλου προωθητικού κωδικού προσφοράς.
  • Η 10% έκπτωση δεν ισχύει για εσωτερικές διαδρομές, πτήσεις/διαδρομές ανταπόκρισης ή για ισπανικά εισιτήρια με επιδότηση.
  • Η 10% έκπτωση δεν ισχύει για κρατήσεις με παιδιά και εφήβους που ταξιδεύουν από/προς το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ισχύει η έκπτωση Επιβάτη Αεροπορικής Εταιρίας της Βρετανίας.
  • Οποιεσδήποτε αλλαγές πτήσης που γίνονται σε κρατήσεις στο πλαίσιο της προσφοράς 10% θα υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής πτήσης που ορίζεται στον πίνακα τελών μας.
  • Εάν η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι διαφορετικό, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από το δίκαιο της Ιρλανδίας και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό.
  • Ισχύουν GTCC για τον Όμιλο Ryanair.

 

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να κλέβει ένα δέμα. Αυτό που ακολούθησε θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Next post

Η Ραμόνα Βλαντή κατακεραυνώνει την Έλενα Χριστοπούλου