διαφορα

Άγριες Μέλισσες: Η εξορία του Μπάμπη και το μέλλον της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το μέλλον του Μπάμπη στον τρίτο κύκλο

 

 

Όλα έτοιμα για την έναρξη του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών έχει ξεκινήσει και το κοινό ανυπομονεί. Ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Γιάννης Βασιλώττος που υποδύεται τον Μπάμπη σε συνέντευξή του μίλησε για το μέλλον του στη σειρά αλλά και τη μεγάλη του αγάπη την Ασημίνα.

Στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών θα σας δούμε στην εξορία;
Ναι, έτσι έμαθα κι εγώ. Θα πάμε στην εξορία και θα περάσουμε δύσκολα, όπως όλοι όσοι το βίωσαν αυτό στο παρελθόν. Χαίρομαι που θα ερμηνεύσω ένα ρόλο που έχει περάσει όλα αυτά και νιώθω τιμή που θα κάνω κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι ότι η Ασημίνα δεν θα φύγει από το μυαλό του Μπάμπη…
Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας τα καινούργια σενάρια και μπορώ να σας πω είναι ότι το επίπεδο θα ανέβει πάρα πολύ από όλες τις απόψεις. Θα είναι σαν να βλέπουμε μια κινηματογραφική ταινία καθημερινά.

Η σειρά αυτή άλλαξε τη ζωή σας;
Εννοείται, ανέβηκα πολλά σκαλιά, και επαγγελματικά και καλλιτεχνικά και ως άνθρωπος. Για μένα είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής μου.

Ο ρόλος του Μπάμπη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο…
Ναι, χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αγαπήσει το ρόλο και με σταματάει στο δρόμο για να μου μιλήσει. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι αναγνωρίζεται και η δουλειά που κάνω ως ηθοποιός.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του έχετε αγαπήσει εσείς;
«Την ανεμελιά του, το γεγονός ότι δεν σκέφτεται πολύ πριν μιλήσει και την αντίσταση που φέρνει στο κατεστημένο», είπε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» ο Γιάννης Βασιλώττος.

Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω κάτω θα φέρει το ερωτικό τρίγωνο στο Διαφάνι -  News - Youweekly
loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Κατερίνα Στανίση: Τα «άγρια» χρόνια και η «δασκάλα» Ρίτα Σακελλαρίου

Next post

Φωτιά στην Ηλεία: Εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο χωριό Κλαδέος – Καίγονται σπίτια στις Πεύκες