Κοσμος

Άγρια άλογα στην Ισλανδία

Άγρια άλογα στην Ισλανδία | in.gr

Το χιόνι και ο πάγος έχουν πάντα μια μυστικιστική ποιότητα, η οποία είναι ίσως αυτό που κάνει την Ισλανδία έναν τόσο μαγευτικό προορισμό. Η φωτογράφος και σκηνοθέτης από την  Νέα Υόρκη, Drew Doggett, κατάφερε να συλλάβει ένα κομμάτι αυτής της μαγείας στη νέα σειρά φωτογραφιών του «In the Realm of Legends», όπου τόνισε τη μοναδική σχέση ανάμεσα σε αυτή τη γη και τα άλογα.

 

Ενώ αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Doggett στην Ισλανδία, ο φωτογράφος έχει διασχίσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. «Σε όλη μου τη δουλειά, βρίσκω ότι είμαι ενθουσιασμένη να ταξιδεύω σε μέρη στη γη που είναι σχεδόν αδύνατο να επισκεφτεί κανείς», δήλωσε, «η Ισλανδία είναι ένα σουρεαλιστικό μέρος και τα άλογα είναι οι τέλειοι σύντροφοι σε αυτήν την ασυνήθιστη αλλά εντυπωσιακή γη . Ο συνδυασμός των δύο είναι πραγματικά αξέχαστος. ».

 

Κατά την παραμονή της στην Ισλανδία, η φωτογράφος αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις. Στις δύο εβδομάδες γυρισμάτων και λήψεων, ο απρόβλεπτος καιρός άλλαζε τα σχέδια της.

 

«Εκτός από τις έμφυτες προκλήσεις των ζώων, ο απρόβλεπτος καιρός της Ισλανδίας ήταν η πιο δύσκολη πτυχή της δημιουργίας αυτής της σειράς … έπρεπε να κάνω το καλύτερο δυνατό σε κάθε ευκαιρία μπροστά μου, διότι η βροχή ή ο άνεμος άλλαζαν τα σχέδια μου και έπρεπε να βρω καταφύγιο από τις καιρικές συνθήκες. »

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

«Σβήστε» τους μαύρους κύκλους με χυμό λεμονιού

Next post

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για ένα ….καρπούζι!