διαφορα

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά στον έρwτα το 2017;

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά στον έρwτα το 2017;

 

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Είμαστε στην αρχή μίας νέας χρονιάς και ο έρωτας για μία ακόμα φορά γίνεται ένα παιχνίδι, που θέλουμε η τύχη να μας ευνοήσει, προκειμένου να βγούμε κερδισμένοι! Το μεγαλύτερο μέρος του 2017 (ως τον Οκτώβριο) ο Δίας θα πορεύεται στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιώντας σημαντικές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα… Αναμένουμε λοιπόν ότι οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν σπουδαίες εξελίξεις, αλλά και αλλαγές το νέο έτος. Σημαντικό εξίσου είναι και το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού για 4 ολόκληρους μήνες, ενώ θα γυρίσει και ανάδρομη για ένα διάστημα… Το 2017 θα έχουμε λοιπόν, νέα ξεκίνημα στις σχέσεις, πολύ έρωτα, ενώ θα γίνουν και αρκετές επανασυνδέσεις. Ας δούμε όμως ποιοι θα σταθούν εξαιρετικά τυχεροί το 2017, αλλά και ποια θα είναι τα θετικά στοιχεία της χρονιά στα ερωτικά κάθε ζωδίου!

Τα τυχερά ζώδια στα αισθηματικά το 2017

Τα πρωτεία της ερωτικής τύχης το 2017, ιδιαίτερα ως τον Οκτώβριο τα έχει το ζώδιο του Ζυγού. Η Αφροδίτη από τον Κριό για 4 ολόκληρους μήνες θα βοηθήσει τους Ζυγούς να βρουν το ταίρι τους, ενώ ο Δίας θα τους χαρίσει σημαντικές ευκαιρίες για ερωτική επιτυχία ή ακόμα και γάμο! Οι Κριοί στην συνέχεια θα έχουν μεγάλες ερωτικές ανατροπές και αλλαγές στην αισθηματική τους ζωή, που θα τους τονώσουν… δε θα λείψουν όμως και κάποια ξεκαθαρίσματα σε παλαιές σχέσεις. Οι Δίδυμοι, παρόλο που έχουν την επιρροή του Κρόνου, θα καταφέρουν να σταθεροποιήσουν μία σχέση τους! Οι Υδροχόοι, είναι το αμέσως επόμενο ζώδιο που θα γευτεί ήρεμες, ανανεωτικές και άκρως αισιόδοξες στιγμές στα αισθηματικά… Οι Λέοντες θα έχουν πολλές ερωτικές κατακτήσεις και πολλές νέες γνωριμίες. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, ξαφνικά η ερωτική τύχη θα λάμψει για τους Ταύρους, Σκορπιούς, τους Καρκίνους και τους Ιχθύες, που θα δουν ένα μεγάλο όνειρο, μία μεγάλη επιθυμία, να γίνεται πραγματικότητα!

ΚΡΙΟΣ

Η γοητεία και ο μαγνητισμός σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτή τη χρονιά τους ερωτικούς σου στόχους! Με την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με τον Δία που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, έχεις σημαντικές ευκαιρίες τύχης για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα… Απόλαυσέ το!

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονιά μπορεί να ξεκινά μουντά και βαρετά για τα αισθηματικά σου, όμως εσύ Ταύρε, έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες, που σε φόρτιζαν ψυχολογικά. Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και γύρω στον Οκτώβριο μία επιθυμία καρδιάς γίνεται πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος απαιτεί από εσένα να κάνεις ώριμες επιλογές στον τομέα των σχέσεων… Αν το τηρήσεις αυτό, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς στα αισθηματικά σου! Ο Δίας από τον Ζυγό φέρνει καυτά, ερωτικά, απολαυστικά στιγμιότυπα, που θα ανεβάσουν την ερωτική σου λίμπιντο… Θα ζήσεις στιγμές, που είχες ξεχάσει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητάς τον άνθρωπο με τον οποίο θα ανοίξεις το δικό σου σπίτι, θα έχετε τη φωλίτσα σας και θα δημιουργήσετε μία ζεστή οικογένεια, που άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενό σου! Το παρελθόν ωστόσο δε φαίνεται να τσουλάει έτσι όπως θα ήθελες… Ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις λίγο παρακάτω και να σκεφτείς τι είναι καλό για το μέλλον σου! Από 10/10/2017, η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει τον έρωτα που τόσο λαχταράς.

ΛΕΩΝ

Οι Δεσμοί της Σελήνης μεταφέρονται στο δικό σου άξονα, Λέοντα – Υδροχόου, και αυτό το έτος θα ζήσεις καρμικές στιγμές, που θα αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια στην ερωτική σου ζωή! Μην ξεχνάς ότι και οι Εκλείψεις Φεβρουαρίου – Αυγούστου, πραγματοποιούνται στο δικό σου άξονα! Τι σημαίνει αυτό για σένα; Ο έρωτας παίρνει μοιραία και παθιασμένη μορφή, γίνεται σαρωτικός, κάτι το οποίο το απολαμβάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονιά ξεκινά με εσένα να αναζητάς τι είναι αυτό που έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα… Τι σου ανήκει, τι θέλεις να αποκτήσεις, τι μπορείς να στηρίξεις πάνω σε γερές βάσεις! Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνα συνεχίζουν να δοκιμάζουν τις αντοχές σου, ωστόσο το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό τον Οκτώβριο, θα σε βοηθήσει να έχεις πολύ καλές γνωριμίες, αλλά και χαρούμενα νέα στα αισθηματικά…

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας κινείται στο δικό σου ζώδιο και χωρίς να το προσπαθήσεις και πολύ, έχεις τις ερωτικές σου επιτυχίες… Η αντίθεση Δία – Ουρανού φέρνει ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές στις σχέσεις σου, ενώ το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα δηλώνει ότι τα ερωτικά σκάνδαλα δε θα λείψουν, για αυτό πρόσεξε μην μπλεχτείς σε κάποια μπερδεμένη ερωτική ιστορία! Ωστόσο, καθ’ όλη την διάρκεια του 2017 το ευεργετικό τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού σε βοηθά να πάρεις ώριμες αποφάσεις για τα ερωτικά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεπερνάς δυσάρεστες καταστάσεις του χτες, νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου και αυτή τη χρονιά είσαι σε ετοιμότητα να προσφέρεις αγάπη, χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα… Ο Δίας από τον Ζυγό σε βοηθά να βρεις την αληθινή αγάπη, αυτή που πραγματικά αξίζεις… Στη συνέχεια ο Δίας από το δικό σου ζώδιο, σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη σχέση που πάντα ήλπιζες ότι θα γεμίσει τα κενά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και δικτυώνεσαι αυτή την χρονιά, φίλε Τοξότη… Ωστόσο με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πού θα επενδύσεις συναισθηματικά και πού αξίζει να δείξεις την εμπιστοσύνη σου! Ο Ουρανός από τον Κριό φροντίζει να φέρει σε εσένα που έχεις γεννηθείς το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δυναμικές ερωτικές αλλαγές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν προσπαθήσεις να διατηρήσεις έναν δεσμό απλά και μόνο για το κοινωνικό φαίνεσθαι, είναι σίγουρο ότι θα αποτύχεις, φίλε Αιγόκερε… Το ίδιο θα συμβεί αν επιλέξεις ένα άτομο απλά και μόνο σκεπτόμενος βάση λογικής! Η χρονιά έχει ανατροπές που σε βγάζουν από τη σταθερότητα, με τον ερχομό όμως του Οκτωβρίου νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι από τους πιο ευνοημένους της χρονιάς, Υδροχόε… Ο Δίας κινείται στον Ζυγό και ανοίγουν οι ορίζοντες της αισθηματικής σου ζωής! Ο Κρόνος από τον Τοξότη σε βοηθά να κατακτήσεις σταθερά μία ερωτική σου επιθυμία! Οι Εκλείψεις της χρονιάς σε φουντώνουν με ερωτικό πάθος, ενώ ο Ουρανός από τον Κριό σε αιφνιδιάζει με τον πιο όμορφο τρόπο!

ΙΧΘΥΣ

Ο Δίας στον Ζυγό σε κάνει να αναζητάς το ερωτικό ταίρι, που θα ξυπνήσει τα δυνατά σεξουαλικά σου ένστικτα… Πρόσεξε όμως, γιατί το καλό σεξ δε συνεπάγεται πάντα και σταθερή ερωτική σχέση! Η χρονιά θα είναι λίγο άτσαλη και άστατη για τα ερωτικά σου μέχρι να μπει ο Οκτώβριος. Στη συνέχεια, ο Δίας από τον Σκορπιό και το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα θα κάνουν το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!

www.zwdiasimera.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Από τα τα αρχαιότερα ελληνικά φύλα οι Σαρακατσάνοι.

Next post

Γίνετε άτρωτοι στη γρίπη και το κρυολόγημα με την αρχαία συνταγή του Ιπποκράτη!