Γλυκα

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Ινδοκάρυδα με ζαχαρούχο!

1478942019934879143

 

Τα έφτιαξα επιτέλους κι εγώ τα ινδοκάρυδα με ζαχαρούχο!
Πανεύκολα με μόλις 3 υλικά άντε 4 με το κερασάκι!!!

ΥΛΙΚΑ
1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
200 γρ.τριμμένο ινδοκάρυδο
1 βανίλια
κερασάκια γλασέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Ανακατεύω σ’ένα μπολ το ζαχαρούχο,καρύδα και βανίλια.
Τώρα υπάρχουν 2 τρόποι για να τα βάλουμε στο ταψί μας.Ή βρέχοντας με νερό ελαφρά τα δάχτυλά μου πλάθω μπαλίτσες τις πατάω να πλατύνουν,τις τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολα και κολλάω από μισό κερασάκι στην κάθε μπαλίτσα,ή βάζω τη ζύμη σε κορνέ όπως κι έκανα (αλλά η αλήθεια είναι ότι ίδρωσα μέχρι να βγει η ζύμη από το κορνέ…!!!) και αραδιάζω ροζετες στο ταψί μου.
Το ψήσιμο πολύ σημαντικό…10 με 12 λεπτά μόνο στους 180 αντιστασεις.Αν δω ότι πήραν ένα ελαφρύ χρυσό χρωματάκι τα βγάζω αμέσως από το φούρνο!


Σας έχω φωτό με 2 τρόπους που τα έκανα.
Ο πρώτος τρόπος ήταν 1 ζαχαρούχο και 350 γρ.ινδοκαρυδο (ΛΑΘΟΣ!!!) γιατί βγήκαν αρκετά σφιχτά και πλάθονταν μόνο σε μπαλιτσες και τα έψησα 18 λεπτά(ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ!!!) γιατί έγιναν…»Τούβλα!)
Οπότε θέλουν τις αναλογίες που σας δίνω στα υλικά και στο ψήσιμο για να βγουν αφράτα,μαλακά και πεντανόστιμα!!!
Η δόση αυτή βγάζει 18 κομμάτια.
Διατηρούνται τυλιγμένα με μεμβράνη και κλεισμένα καλά σε δοχείο.

πηγή :   Οι Λιχουδιές της Σόφης

Ειδήσεις Σήμερα

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

H βραβευμένη ταινία μικρού μήκους για τη μοναξιά που θα σας συγκινήσει.

Next post

Πιέστε ΑΥΤΟ το σημείο στο Πόδι σας Σήμερα το βράδυ ΠΡΙΝ τον ύπνο και Δείτε τι Απίστευτο θα σας Συμβεί!